Jocul care alunga plictiseala din metrou, Fruit Ninja

In fiecare zi a saptamanii, ca orice om normal, am de parcurs un drum plictisitor si lung cu metroul. Intr-una din zile am ales sa renunt in a studia oamenii macar pentru o perioada de timp, studiul e interesant dar nu e in regula sa te holbezi la oamenii din jurul tau. Astfel ca primul joc pe care l-am instalat in noul telefon, bine, poate al doilea, dar cel care m-a tinut si inca ma tine cu telefonul arzand in mana este Fruit Ninja. Este un joc dezvoltat de Halfbrick si te face chiar sa devii putin innebunit dupa el la un moment dat. In primul rand are o poveste foarte simpatica. Sunt cateva filmulete din meniul Watch in care vorbeste despre originile Fruit Ninja si sunt prezentate intr-un mod chiar amuzant personajele jocului (Sensei, Truffles, Gutsu, Mari, Katsuro, Nobu si personajul negativ Han). Sensei este cel care ii antreneaza pe tinerii Mari, Katsuro si Nobu sa devina Ninja, Truffles este purcelusul care il ajuta pe Gutsu, un vanzator ambulant, iar Han este personajul negativ al jocului, cel care intinde toate capcanele si pe care il putem mentiona atunci cand ne enerveaza bombele aruncate printre fructe.

Fruit Ninja

Desi initial mi s-a parut un joc efectiv banal, cu cat l-am analizat mai mult, e un drum foarte plictisitor spre munca sau facultate, cu atat mai mult mi s-a parut mai interesant. Si nu pentru ca pur si simplu tai niste fructe, da, aceasta este cea mai simpla descriere a jocului, ci pentru ca ai multe levele pe care le poti atinge si un punctaj cat mai ridicat de facut. Ca sa nu mai spun de faptul ca ai trei variante de joc din care poti alege: clasic, arcade sau zen. In varianta clasica, si cea care mi se pare foarte enervanta, la prima bomba lovita ai game over. Partea buna e ca nu este pe timp, dar la fiecare fruct scapat netaiat pierzi cate o viata din cele trei. La jocul arcade esti contra timp iar daca nimeresti cate o bomba pierzi cate 10 secunde. Cea mai relaxanta varianta este cea Zen care este totodata si plictisitoare pentru ca nu prezinta nicio provocare decat cea a depasirii vechiului scor. In acest caz esti doar contra timp si nu ai nicio o bomba ca amenintare. Sunt chiar multe chestii interesante de discutat despre Fruit Ninja dar va recomand sa il incercati si sa va bucurati de el scapand de plictiseala unui drum lung sau al asteptarii.

Jocuri de succes

Tractoare cu plug Tractorul cu legume Tractoare cu cupa Jocuri cu mario cu tractoare Tractorul de iarna Curatenie cu tractorul Puzzle cu tractoare

Articole blog

Fruit Ninja

Jocuri de pe site

Curatenie cu tractorul
Curatenie cu tractorul
Tractoare cu cupa
Tractoare cu cupa
Tractoare si ferme
Tractoare si ferme
Manie de tractoare
Manie de tractoare
Tractoare cu senile
Tractoare cu senile